Hemkomna

sjattevaningenHej!
Nu är vi hemkomna från Filippinerna, eller vi har varit hemma i en veckor snart. Känns som vi aldrig har varit borta. Tiden går så fort och kylan har hunnit bita sig fast enda in i skelettet igen och brännan har helt bleknat bort. Men … vi hade en underbar månad borta i Asien tillsammans med några av de underbaraste personerna jag känner som ligger mig extra nära hjärtat och så kom ju min älskade Tim ner också de två sista veckorna. Det ögonblicket när vi möttes på flygplatsen kändes magiskt, som om tiden stannade och det bara var vi två, fastän vi bara varit borta från varandra två veckor.
Nu lägger jag allt mitt krut på fotograferingar och jag har en del inbokade samtidigt som jag har många gratisfotograferingar just nu för att öka på mitt portfolio med magiska bilder. Har fått så många förfrågningar att jag varit tvungen att tacka nej till vissa, vilket känns tråkigt men samtidigt så himla kul att så många visat intresse. Så summan av kardemumman, det kommer bli ett överflöd av bilder från fotograferingar här på bloggen och jag kommer även länka till min hemsida här på bloggen www.fotografemmalin.se.
Vi ses och hörs! ❤

 

 

Kram Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *