K(l)ing Klong i juletider

gloria2-copy

Äntligen är den min!

 

Att man kan vilja ha något materialistiskt så mycket så det nästan värker i hjärtat. Min kära pojkvän hade lyckats snappa upp att jag önskade mig presentkort så jag kunde köpa mig en Gloria ljusstake. Förutom presentkort av föräldrarna (så jag även kan köpa den lilla) så fick jag den stora ljusstaken av min underbara pojkvän Tim. Jag kan milt sagt säga att jag tjöt och skrek när jag öppnade paketet och förstod vad det var som låg paketerat där i!

 


Förutom Klong Gloria och presentkort på Norrgavel fick jag även andra inredningssaker och TVÅ HÅKAN BILJETTER av min kära mamma, som känner mig så väl!!! Och andra praktiska bra-att-ha-saker så som kombinerat brand/inbrottslarm -> att ha med på min resa till Fillipinerna som jag drar iväg på nu den 10 januari.

 

 

Dagen innan julafton firade vi mini-julafton hemma hos mina föräldrar med julklappsspel och julbord, självklart hade vi uppesittarkväll till Bingolotto där vi vann en ny lott till nyår. Får väl se om vi spelar då annars kan man ju bara rätta den efteråt har jag hört.
Själva julafton firade vi hemma hos min pojkväns syster med deras släkt. Det var riktigt mysigt! God mat, massa paket under granen och många skratt.

 

Hoppas ni fick massvis med fina minnen och någon fin gåva som gjorde dig extra varm i hjärtat!

 

 

God jul önskar Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *