Ge från hjärtat – sprid värme och kärlek

sjattevaningen

Staden är stilla. Inne i husen sitter familjer och dricker glögg, äter pepparkakor och tänder adventsljusstaken. Kärleken flödar och skratten ekar mellan väggarna. Förväntan inför julafton virvlar i barnens inre. Hur kommer denna julen bli?
Ute sitter en ensam man på marken. Han har spelat munspel hela kvällen för människor som ser ledsna ut trots att de allt har, för människor som är kära och glada, för människor precis som han själv. Han lägger filten kring sin kalla rygg och somnar. Hur kommer denna julen bli?

 

Gör en god gärning denna julen. Ge bort en gåva till någon som inte har samma möjligheter som du, som inte har mat för dagen eller som kanske inget hem har.
Vad du än väljer att ge och till vem du nu väljer att ge det till, ge från hjärtat – sprid värme och kärlek.

 

 

God jul önskar Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *