Julklappstips No. 6

no6
•JULKLAPPSTIPS NO 6• Skultuna – Lunar🌟

Den lekfulla och vackra ljusstaken Lunar Small ingår i serien The London Collection som är formgiven av smyckesdesignern Lara Bohinc. Den brittiska stjärndesignern är känd för sina elegenta och tidlösa formspråk på smycken och tog modevärlden med storm när hon lanserade sitt självbetitlade märke. I The London Collection har hon varvat elegans med kvalitet och tradition, och hennes inspiration till serien kommer från alla hennes resor i världen; Lunars linjer och mönster är inspirerad av motorvägarna i Japan, Celestials mönster är tagen från planeternas rörelser runt solen och slutligen lyktan Feather är inspirerad av fåglarnas lätta vingslag. 🌟

 

Kram Emmalin

 

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *