Bevara minnen och ögonblick med ett klick

dsc08352 dsc07658

Hej vänner! Har inte bloggat på ett tag, har haft nya bollar i luften. Ber om ursäkt för detta, ska bli bättring! Efter en del förfrågningar så har jag börjat jobba lite extra som fotograf, ni som följer mig på Instagram har säkert redan läst om den nyheten. Fotografera vad kanske ni frågar er då?
Jo, jag älskar att fotografera människor, att fånga känslor och minnen på bild. Det roligaste är att fota nyfödda och barn, älskar att bevara de där ljuvliga åren på bild. När man lyckas fånga ett leende och de oskyldiga ögonen blänker till, då känner man sig riktigt nöjd med sitt arbete.
Ni får gärna kika in på www.fotografemmalin.se  för att se några av de bilder jag knäppt!
Ikväll presenteras även vinnaren på tävlingen jag haft i samband med Evanessé där vinstn blir 2 timmars fotografering med mig. Så roligt att så många har deltagit!
Ha en trevlig kväll!

dsc08230

 

Kram Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *