Brass i mass(or)

roos

Idag har jag fyllt på skafferiet med ännu mer brass, eller mässing som det heter på svenska. Och jag la det inte i skafferiet heller för den delen, utan mitt på vardagsrumsbordet! Underläggen är från märket Roos interior och kommer ifrån  webbutiken Louise Interior – underbar butik som är nyupptäckt för min del. De har så fina saker, så kommer definitivt bli fler saker där ifrån.
Jag älskar mässing och det kommer få hänga kvar en lång period framöver, även fast det ryktas om att silver är på väg att ta över i de svenska hemmen nu i höst och vinter.
Idag är det lördag och jag ska ta min man under armen och vandra iväg till några vänner där det vankas filmkväll och godis (frukt för min del) i stora lass ska intas.
Önskar er en fin kväll!

ros

 

 

 

Kram Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *