Lägenheten om kvällen

Här bjuder jag på något mörkare bilder än vad jag brukar, för när mörkret har lagt sig utanför fönstret så låter jag alla lampor vara släkta och tänder upp så mycket ljus jag bara kan. Hemma hos mig är det alltid ljus tända, tidig morgon och hela kvällarna.
Just nu är mitt favoritdoftljus vanilj, vad är din favorit? Eller står du inte ut med doftljus hemma?
Det är lite tabu att skriva detta men jag är glad att hösten närmar sig. Jag älskar när man inte behöver en bortförklaring för att få krypa ner under filten och tända ljus i hela lägenheten, jag längtar efter höstpromenader bland orange och röda löv.

DSC04447IMG_2061 DSC04661 DSC04676 (2) DSC04660 DSC04680 DSC04659

 

Kram Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *