Långt ifrån perfekt

13711465_10153814917562683_778543897_o

 

Ibland har vi alla perioder när vi inte känner oss helt på topp. Det kan vara huvudvärk, magont eller inre smärta i form av en gnagande oro eller ångest. Tankarna spinner iväg.
Tycker någon om mig? Är något jag gör bra?
Plötsligt börjar vi tvivla på det som tidigare varit självklart och det som tidigare varit ljust blir grått och tungt.
Vi alla har sådana perioder. Det är mänskligt. Du är inte ensam och viktigast av allt Det blir bättre.

Här om dagen hade jag en sån där dag när allt kändes kasst och jag liksom gick på autopilot. Jag var iväg på ärenden och för bara några minuter stannade jag upp i en liten skogsdunge och andades. Då hände något magiskt.
En rådjursmamma stod uppe på en slänt, bara några meter från mig, och diade sina två små kid. Rådjuret tittade på mig med sina stora ögon medan jag åt några hallon som växte i skogsbrynet. Fåglarna sjöng och jag riktigt kände hur jag fylldes med ny energi.
Allt kändes fortfarande långt ifrån perfekt, men det kändes bättre. Lättare.
Fortsätt bara att andas. Stanna upp .Ta in allt det vackra omkring dig. Omge dig med personer som förstår och ger dig energi.
Ät god mat, tänd några ljus och kura ner dig under en filt i soffan – det ska i alla fall jag göra! Ha en fortsatt mysig helg ❤️

 

IMG_9311 (3)IMG_9272

 

Kram Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *