En helt vanlig tisdag

Hej kära du! 💕

Hoppas att din tisdag har varit bättre än någon tisdag innan.

Dagen har jag spenderat med att försöka krya på mig från förkylningen så gott jag kunnat. Åkte en sväng till lägenheten och rensade ut kylen och hämtade hem lite saker som vi glömt ta med oss. Och nu sitter vi i huset och ska äta kolakakor och titta på film. Bjuder på lite bilder från kvällen.

”Lilla” underbara Klara får vara med på en bild också. Den hunden! Hon har gett oss en del utmaningar, men mest av allt så har hon gett oss glädje och kärlek. Vi är så lika, hon och jag. Lika envisa. Lika morgontrötta. Lika vassa. Lika egna. Och när hon ger mig den där blicken, känns det som om hon tittar rakt in i min själ och vet precis allt. Hon förstår, utan att jag behöver förklara. Det är en härlig känsla.

 

juni2juni3juli1juni

 

Ha en fortsatt bra kväll!

 

Kram Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *