Dansk design

Dansk design slår nästan aldrig fel. Ett av mina favoritmärken är Bloomingville och det var ett givet förstahandsval när jag valde leverantörer till min egna butik. Deras produkter är stilrena och de utmärker sig samtidigt som de skapar en harmonisk känsla och passar de flesta inredningsstilar. Här finns något för alla.

 

Bakgrund: Bloomingville är ett danskt företag som grundades år 2000. Under resans gång har de alltid stått fast för sin tro om bra kvalitet, bra priser och hög servicenivå. Den unika stilen på Bloomingvilles produkter är en mix av råa material med en skandinavisk känsla.

 

Nedan listar jag några av mina favoriter.

 

lampa

Högst upp på listan kommer garanterat denna vrålsnygga bordslampan i mässing med en plattform av marmor. Köp den här

 

laa

På plats nummer två hamnar en till lampa, denna i guld och marmor. Den blir en snygg detalj i fönstret, i bokhyllan eller på sidobordet. Med sitt varma sken skapar den hög mysstämning samtidigt som den är hur snygg och rätt som helst. Köp den här

 

pläd

På plats nummer tre kommer min favoritpläd i alla tider. Den kan användas som överkast på en mindre säng, en pläd en kylig kväll, eller varför inte en lekfilt för den minsta familjemedlemmen.
Den är så bekväm så att det är löjligt, utan att överdriva. Som ett stort tunt täcke. I love it! Köp den här

 

kruk

Dessa små underbara krukorna säljs i ett set om 3 och är egentligen ljuskoppar men kan, som ni ser på bilden, omvandlas till miniatyrkrukor genom att plantera t.ex. Ikeas små kaktusar (som även de säljes i set om 3.) Perfekt matchning! Köp dom här

 

lkfa

För att matcha de små ljuskopparna/miniatyrkrukorna ovan – så passar denna stora kruka in som handen i handsken (ber om ursäkt för dåligt skämt).
Den räfflade krukan ger ett mycket snyggare helhetsintryck till din inredning än en vanlig, tråkig kruka. Köp den här

 

pistolvas

Vem kan ha undgått denna skönhet? Symboliken kan tolkas som den vill, men jag väljer att se det som att det kommer blommor istället för hagel ur pistolen. Lite make love, not war stuk på det hela. Den finns även i guld. Köp den här

 

väggbonad

Att den typiska väggbonaden åter har blivit populär har nog ingen inredningstokig gått miste om. Till skillnad från 70’talets varianter är dessa mer influerade av Santa Fe. Köp den här

 

lampana

Tropiska toner svepte i somras in över Skandinavien och trenden verkar hålla i sig även i höst och vinter. Så om du funderar på att handla hem en tropisk, lättmöblerad detalj med attityd så bör du passa på nu – de går åt som smör i solsken. Ananasen köper du här

 

tr

Jag gillar att blanda min annars väldigt vita inredning med råa naturmaterial. Kalendertärningar i träblock är en snygg detalj som passar in i nästan alla inredningsstilar. Köp den här

 

Ha en fortsatt fin dag!

Kram Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *