Välkommen sköna juli

Godmorgon!

Nu är juni månad förbi och vi välkomnar sköna juli med regn och förkylning. Jag fick gå upp tidigt och köra mina föräldrar till flygplatsen, de ska ut och resa i Asien en månad. Vissa har det bra. Men jag är inte bitter – själv ligger jag under filten i soffan och letar inredningsbilder, och självklart delar jag med mig till er läsare.

Håll i er för här kommer det en bomb av inspiration från en tjej som heter Rebecca Andrén, 23 år. Hon bor i Stockholm tillsammans med sin man och två barn och är utbildad inredningsstylist – hon har ett minst sagt magiskt hem! Jag blev såld direkt när jag snubblade över hennes konto för inte så länge sedan. Sug in skönheten!

g

Här hittar du: Soffan | Tavlorna | Bordet | Vasen | Kuddarna

htr

Här hittar du: Postern


af

Här hittar du lampan

moi

Här hittar du: hyllan

htj

Här hittar du: postern | postern

myu

Här hittar du: boken

sg weg

Ha en fortsatt bra 1 juli!

Kram Emmalin

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *