Svensk sommar och rea

Sommaren är här – med allt vad det innebär.

När det är moln så klagar vi att det aldrig är något fint väder i Sverige.
När det är sol, så ska gudarna veta att vi bränner oss.
När det regnar så är det ”typisk svensk sommar”.
När det är hysteriskt varmt så väntar vi oss åska och storm för att lätta på den olidliga tropiska hettan som ger oss huvudvärk.

Men trots allt, så älskar vi sommaren. Blommorna och träden blommar och det är ljust länge. Vi kan sitta ute på altanen och dricka vårt rosé och njuta av den korta tiden på året vi faktiskt har det bortskämt bra.

Och mitt i allt, så kommer sommarean på Mio. Nedan har jag listat de hetaste fynden!

howardsoffaDen klassiska Howardsoffan finns i många utföranden och prisklasser och syns i de flesta inredningstidningar och bloggar nowadays. Själv vill jag ha en, helst redan igår!

Denna heter ”Watford Deluxe”. Ordinarie pris 13.995 kr. Nu blir den din för endast 6.997 kr.
Vad väntar du på?

 

 

karin pläd

Pläden ”Karin” är underbar att kura ihop sig under kyliga sommarkvällar på altanen. Själv har jag en grå och jag älskar den, skulle helst vilja ha en i varje färg. Just nu får du tag på den mörkblåa för 249 kr istället för ordinarie 499 kr.

Ja du hör ju själv, passa på!

 

termos

Jag är kaffegalen! Jag totalt älskar kaffe och önskade mig faktiskt en termos i födelsedagspresent av självaste märket ”Thermos”.

Men åter till sak, Mio rear nu ut termoskannan ”Stelton” i färgerna lavendel, granit och vit för 324 kr (vanligtvis 649 kr).
Visst är den snygg? Måste bara ha en här hemma, så  har jag alltid kaffet redo och nära till hands när suget faller in.

 

huvudgavel

Att förgylla sängen med en fin huvudgavel skapar en lyxig hotellkänsla i sovrummet.

Mio rear nu ut huvudgaveln ”Supreme Large” för 4.995 kr (ordinarie pris 6.995 kr) och ”Supreme XL” för 5.995 kr (ordinarie pris 8.995 kr).

Om du känner för att matcha den lyxiga gaveln med en säng så blir kontinentalsängen ”Dream” din för 12.521 kr istället för det vanliga priset som landar på 16.695 kr.
Så om du går i nya sängplaner så kanske det är dags att slå till nu?

 

flora

Sist men inte minst – min favorit ”Flora”. Om du har Instagram eller följer någon inredningsblogg så har du nog inte lyckats undgå alla bilder på blommor i alla dess slag som läckert sticker upp ur detta runda konstverk.

Nu blir den din för ENDAST 74 kr. SJUTTIOFYRA ynka riksdaler.

Så spring, åk flakmoppe eller hoppa på närmsta kollektivbuss till Mio, för denna vasen måste du bara ha som inredningsdetalj hemma.

 

Kram Emmalin

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *